El dimarts 18 de novembre va tenir lloc a la Nau Gaudí de Mataró la presentació de l’Associació Maresme Continuum, entitat integrada per quatre entitats, la Comunitat Terapèutica del Maresme, el Centre de Formació i Prevenció de Mataró, El Molí d’en Puigvert i la Klosca, totes elles dedicades a l’atenció a la salut mental i al servei a les persones.

L’associació ha nascut amb l’objectiu de construir una aliança estratègica capaç d’oferir una resposta conjunta a les necessitats de l’atenció a la salut mental i de servei a les persones en el Maresme.

Van participar diferents personalitats de l’àmbit polític i sanitari, que van destacar aquesta constitució com un fet de gran importància alhora de sumar esforços i actuar de manera conjunta i coordinada entre les quatre entitats. L’acte va comptar també amb la presència del Sr. Lluís Bassat que va parlar sobre Art i Vinculació Social.

Diversos mitjans de comunicació fan referència a l’acte en el que van assistir més de cent persones. L’actuació de l’Orquestra de la Bona Sort integrada per persones amb malaltia mental va ser l’encarregada de clausurar l’acte.