Avui hem realitzat l’entrega de premis a les persones guanyadores i de postals a l’entitat destinatària, el Centre d’Acollida Can Soleret, del concurs VOLART.

Ha estat una trobada familiar, degut a les limitacions d’aforament, que ha comptat amb la presència de les persones guanyadores i les seves acompanyants; Laura Seijo, Regidora de Benestar Social i Promoció de la Salut de l’Ajuntament de Mataró; representants de Can Soleret i del Club Social Andana; del jurat de VOLART i del CFP. Entre ells, Jaume Clupés, Director de l’entitat.

 

PRESÈNCIA DE DIVERSES ENTITATS ENTRE LES POSTALS GUANYADORES

L’atzar ha decidit que les persones guanyadores formin part de diferents entitats participants. Cosa molt positiva, doncs són moltes les que s’hi han unit. Concretament, hi ha participat persones ateses des de La Comunitat Terapèutica del Maresme, Fundació Joia, Els 3 turons, Arep, l’SRC Pi i Molist de l’Hospital Sant Pau, Fundació Nou Camí, Clubs Socials Fundació Lar i el CFP.

La postal guanyadora ha estat la de Goretti Sánchez, persona vinculada a Arep. Compta amb un missatge encoratjador i d’ànim i una imatge plena de vida i color.

Les seleccionades són de Carla Farina, de la Comunitat Terapèutica del Maresme, Juli Bofill i Rafael Avales, del grup de joves i Alterarte del CFP, respectivament.

  

 

UN CONCURS COMUNITARI I INCLUSIU, EN EL MARC DEL DIA MUNDIAL DE LA SALUT MENTAL

VOLART neix enguany amb la voluntat de mostrar la realitat de les persones que conviuen amb una problemàtica de salut mental, sensibilitzar la ciutadania i lluitar contra l’estigma. Així mateix, pretén ser  un acte que creï sinergies entre col·lectius i desperti  l’empatia. En aquesta edició, sota la temàtica d’ “Un refugi”, entre persones vinculades a recursos de salut mental i membres del Centre d’Acollida Can Soleret.

 

La idea és que esdevingui un acte festiu, inclusiu i comunitari. De moment, amb la primera edició, estem més que satisfets/es degut a la bona rebuda i participació: 94 obres.

Volem agrair a tots els artistes que hi ha participat i també a les persones referents de les seves entitats que els han acompanyat en la proposta. Moltes, moltíssimes gràcies!