Recentment s’han fet públiques les obres guanyadores dels Jocs Florals CFP. Un certàmen de narrativa breu i poesia, emmarcat en la Diada de Sant Jordi, destinat a persones ateses des de la xarxa pública de salut mental del Maresme. Hi hem participat des de dues de les quatre entitats de Maresme Continuum: el Molí d’en Puigvert i el CFP.

 

PARTICIPACIÓ DE PERSONES DE MÉS RECURSOS QUE MAI

A banda de persones de les entitats de Maresme Continuum s’han unit a la iniciativa usuaris/es de l’Hospital de Dia de Mataró, del Programa d’Atenció Específica a Trastorns Psicòtics Incipients i del CEO de Fundació el Maresme. Així doncs, aquesta tercera edició ha comptat amb la participació de més entitats que mai.

Estem molt agraïts amb les persones que s’han volgut unir als Jocs Florals del CFP i, també, amb els professionals que ho han fet possible, difonent la iniciativa i acompanyant-los, quan ha calgut, en el procés.

 

UN CONCURS QUE CREIX ANY A ANY

Els Jocs Florals del CFP va ser una iniciativa sorgida durant el confinament, ara fa dos anys, amb la voluntat de compartir el Sant Jordi amb les persones que atenem. Potser per les limitacions de quan tot va començar i, alhora, per estar emmarcat en la diada de Sant Jordi, jornada molt significativa al territori, un dels objectius més rellevants és que el concurs vagi creixent any a any i, fins aquesta tercera edició, així ha estat. Cada any més comunitari, més participatiu i més inclusiu.

 

Desitgem retrobar-nos el 2023. Gràcies a tots per a fer-ho possible.