Ahir es va celebrar la desena edició de la Marxa per la Salut Mental, una caminada de la que formem part de la comissió organitzadora des de la primera edició. Té per objectiu ajudar a trencar l’estigma social cap a les persones que conviuen amb una problemàtica de salut mental. Enguany hem superat la participació de les últimes edicions amb 740 persones.

 

VISTES AL MAR I MUNTANYA: ELS DOS RECORREGUTS DE LA MARXA

Un any més, la Marxa va comptar amb un recorregut de 8 Kms al llarg de tot el passeig marítim de Mataró i un de 12 kms, fins a l’ermita de Sant Martí de Mata.

Dues opcions amb entorns paisatgístics ben diferent que compten amb una participació repartida.

 

EL VOLUNTARIAT, SEMPRE PRESENT A LA MARXA

Com cada any, la Marxa ha comptat amb la participació de persones que, voluntàriament, han ajudat a que tot surti sota el previst. Entre elles, estudiants de l’Escola Sol-Ixent que realitzen el programa de servei comunitari del departament d’Educació de la Generalitat.

Una Marxa que ha estat organitzada per Forum Salut Mental, la colla Maimakansu, el bar-restaurant La Morera, Alberplas S.L EPMA solidaria, Salut Mental Catalunya Mataró-Maresme,  MAYNOU i el Centre de Formació i Prevenció (CFP).

Gràcies participants i companys de camí, per un any més de Marxa per la Salut Mental!